Success Stories

In mei 2017 hebben we I´CONIA tuinbegonia's aan twee verschillende huishoudens in Rheinberg Eversael (Duitsland) geleverd. Onze enige vereiste was dat Anne en Andrea de I´CONIAs uitproberen zonder dat van onze kant is aangestuurd op bepaalde toepassingen en plantcombinaties. Ook is niet aangedrongen op het aanplanten in de zon of in de schaduw. Vervolgens wilden wij graag hun ervaringen horen. Tot eind september hebben wij een en ander gevolgd. Het overtuigende eindresultaat bevestigt wat I´CONIA belooft: Een echte schoonheid voor de tuin, zonder veel omkijken in zowel de zon als in de schaduw.

Anne's zonnige bloemenpracht

"I´CONIA Upright Fire is geweldig! Mij werd verteld dat zij het beste gedijt in de halfschaduw. Bij onze omheining staat ze vrolijk de hele dag in de zon, en dat zonder problemen! Ze is echt heel onderhoudsvriendelijk en in de warme nazomerdagen was het als het ware een explosie van kleur",  vertelde Anne ons euforisch toen wij eind september haar tuin bezochten.

Ook andere beplantingen waar I´CONIAs werden gecombineerd met bijvoorbeeld Bidens, Calibrachoa, Verbena en Coleus zagen er prachtig uit en toverden een glimlach op ons gezicht.

Anne's zonnige bloemenpracht

Verzorgde bloembakken ondanks vele verplichtingen

"Ik heb met twee kinderen en een hond echt niet veel tijd voor onze bloembakken en de tuin. De I´CONIAs zijn gewoon geweldig en vergevingsgezind. Ik hoef ook niet eens de oude bloemen te verwijderen. Die vallen er vanzelf af. Eigenlijk hoef ik alleen maar af en toe water te geven. Een duidelijke aanrader voor iedereen die niet veel tijd heeft, maar toch waarde hecht aan bloemen en een prachtige tuin."

 Andrea koos voor I´CONIA Miss Malibu en paste deze begonia zowel alleen  als  gecombineerd met Scaevola toe in onder meer bloembakken rondom haar huis. Sommige stonden op schaduwrijke plaatsen.

Alle foto's van de tuinen in Rheinberg zijn te vinden in onze Instagram Slideshow verderop op de pagina, of rechtstreeks op Instagram. Wij danken Anne en Andrea voor hun inzet en commentaar.

Verzorgde bloembakken ondanks vele verplichtingen